Sabzavot, poliz va kartoshkachilikni jadallashtirishda progressiv texnologiyalardan foydalanish. - Yoʻldashev , K.R; Sattorberdiyeva, N.B; Ibragimova, B.E; Otaxonova, M.A; Sobirova, H.Z (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada sabzavot, poliz va kartoshkachilikni jadallashtirishda intensiv usullar va zamonaviy progressiv texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari haqida fikr –mulohazalar bayon qilingan.