Galiley fazosida aylanma sirtlar - Ashurova, Zarnigor (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Mazkur maqolada Galiley fazosida aylanma sirtlar nazariyasida sirt tushunchasiga alohida e’tibor qaratilgan.