YO’L-TRANSPORT HODISALARINING KRIMINALISTIK TAVSIFLARI - Rayimov , Hakim (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Respublikamizda yildan-yilga YTHlar soni ortib borayotganligi, bu borada qo’zg’atilgan jinoyat ishlarining qay darajada o’tkazilayotganligini, javobgarlik masalasini belgilashda ishning oqlov hukmiga aylanayotganligi achinarli hol albatta. Bu borada dastlab yo’l-transport hodisalarining sodir etilishida Jinoyat kodeksining 266-moddasi doirasida nimalarga e’tibor qaratish lozimligini ko’rib chiqish lozim bo’ladi.