O'zbekistonda Bank va moliya sohasida raqamli texnologiyalarni joriy etishdagi xavfsizlik muammolari - Xadjiyeva , Sunbuloy (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqola raqamli texnologiyalar va ularning bank va moliya sohasidagi ta'sirini o'rganadi. Raqamli transformatsiya jarayonida banklar va moliya institutlari innovatsion texnologiyalarni joriy etish orqali resurslarni samarali boshqarish, xavfsizlikni oshirish va mijozlarga xizmat ko'rsatishni yaxshilash imkoniyatlarini ko'rib chiqadi. Maqola, shuningdek, raqamli moliya xizmatlarining rivojlanishi va kiber xavfsizlik masalalariga e'tibor qaratadi.