FE’LNING GRAMMATIK KATEGORIYALARI NAZARIY ASOSLARI - Asqaraliyeva Dilshoda Xojiakbar-qizi, (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada fe’lning Grammatik kategoriyalari haqida umumiy tushuncha berib o’tiladi. Hamda fe’l kategoriyalarinig o’zbek tilshunosligidagi o’rganilishi, fe’lning zamon, shaxs-son hamda mayl shakllari kabilar tushuntirib o’tiladi. Zamonaviy o’zbek tilshunosligida fe’l kategoriyalarini o’rganishning yangi yo’nalishlari va muammolari aytib o’tiladi.