Boshlang‘ich sinf texnologiya darslarida amaliy ishlar orqali o‘quvchilarning kreativ faoliyatini shakllantirish (3-sinf misolida) - Yo‘ldosheva , Sarvinoz (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu tadqiqot ishida 3-sinf texnologiya darslarida amaliy ishlar asosida o‘quvchilarning kreativ faoliyatini shakllantirish masalasi yoritilgan. Boshlang‘ich ta’lim jarayonida texnologiya fanining o‘rni, amaliy topshiriqlarning ahamiyati hamda zamonaviy metod va yondashuvlar orqali o‘quvchilarda ijodiy fikrlashni rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi.