ПАХТА ТОЛАСИ МЕХАНИК ШИКАСТЛАНИШИНИНГ ЖИНЛАШ ЖАРАЁНИДАН КЕЙИНГИ ЎЗГАРИШИ - Н.М.Маматисақова; Ф.Р.Танибердиев (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
ушбу мақолада ҳозирги кунда Андижон вилоятидаги етиштирилаётган Андижон-36, ҳамда Хитой давлатидан олиб келинган 52-4, Хитой -31, Хитой -29 ва 52 селекция навлари қайта ишланди ва турли селекция навлари толасининг механик шикастланиш кўрсаткичи аниқланди.