GEOGRAFIYA FANINI O'QITISHDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA VA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR INTEGRATSIYASINI TAKOMILLASHTIRISH - Komilov Jamshidbek (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu tezisda geografiya fanini o'qitishda axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) va zamonaviy pedagogik texnologiyalarning integratsiyasi masalalari ko'rib chiqilgan. Mavjud muammolar tahlil etilgan hamda o'qitish metodikasini takomillashtirish bo'yicha ilmiy asoslangan takliflar ishlab chiqilgan.