O‘PKANING MAYDA HUJAYRALI SARATONIDA BIRINCHI QATOR XIMIOTERAPIYANING KLINIK SAMARADORLIGI VA TOKSIKLIGI - To’xtasinov N.A; Sulaymanov D.A (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Annotatsiya. O‘pkaning mayda hujayrali saratoni (OMHS) agressiv kechishi, tez metastaz berishi va yuqori proliferativ faolligi bilan ajralib turadi. Ushbu maqolada OMHSda birinchi qator ximioterapiyaning klinik samaradorligi va toksikligi tahlil qilinadi. Standart davolash protokollari, javob ko‘rsatkichlari, nojo‘ya ta’sirlar va ularni boshqarish masalalari ko‘rib chiqiladi.