SAN’AT TA’LIMIDA TALABA MALAKALARINI PORTFOLIOLAR ORQALI BAHOLASH - Sayidmurodova Shaxlo Otamurod qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada san’at ta’limida talaba malakalarini portfoliolar orqali baholashning metodikasi va afzalliklari o‘rganilgan. Tadqiqotda portfoliolar yordamida talabaning ijodiy, nazariy va amaliy ko‘nikmalari, shuningdek o‘zini baholash va reflektiv tahlil qilish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Portfoliolar talabaning shaxsiy ijodiy salohiyatini rivojlantirish, pedagogik jarayonni individuallashtirish va baholashning samarali tizimini yaratishga xizmat qiladi.