Tasviriy san’atda kompetensiyaga yo‘naltirilgan portfoliolarni yaratish metodikasi - Sayidmurodova Shaxlo Otamurod qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada raqamli vositalardan foydalanib talaba portfoliolarini shakllantirishning metodikasi va afzalliklari o‘rganilgan. Tadqiqotda raqamli texnologiyalar, interaktiv platformalar va onlayn vositalar orqali portfoliolarni yaratish talabalarning ijodiy, nazariy va amaliy kompetensiyalarini rivojlantirishga qanday xizmat qilishini tahlil qilinadi. Shu bilan birga, raqamli portfoliolar pedagoglarga o‘quv jarayonini individuallashtirish, talabaning yutuq va kamchiliklarini aniqlash hamda ta’lim samaradorligini oshirish imkonini beradi.