ENERGIYA TEJASH VA SAMARADORLIKNI OSHIRISH USULLARI - Komilov Shahboz (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Maqolada energiya tejash va samaradorlikni oshirishning zamonaviy usullari, texnologik va boshqaruv choralarining ahamiyati tahlil qilinadi. Energiya resurslarini oqilona ishlatish, barqaror energiya tizimlarini yaratish va iqtisodiy samaradorlikni oshirishning texnologik va strategik yo‘llari ko‘rib chiqiladi.