ATOM ENERGETIKASI: XAVFSIZLIK VA INNOVATSION YECHIMLAR - Komilov Shahboz (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Maqolada atom energetikasining rivojlanishi, xavfsizlik masalalari va zamonaviy innovatsion yechimlar tahlil qilinadi. Atom stansiyalarining ishlash samaradorligi, xavfsizlik protokollari, yangi reaktor texnologiyalari va radioaktiv chiqindilarni boshqarish usullari ko‘rib chiqiladi. Shu bilan birga, atom energiyasining ekologik va iqtisodiy foydalari ham muhokama qilinadi.