RAQAMLI TA’LIM PLATFORMALARI ASOSIDA INTEGRATSION YONDASHUV ORQALI CHET TILI KOMPETENSIYALARINI OSHIRISH - Xudoyarova Dildora Najmidinovna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Mazkur maqolada raqamli ta’lim platformalari asosida integratsion yondashuvni qo‘llash orqali chet tili kompetensiyalarini oshirish masalalari yoritiladi. Raqamli ta’lim muhitining pedagogik imkoniyatlari, integratsion yondashuvning nazariy asoslari hamda ularning chet tili ta’limidagi o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqotda onlayn platformalar, multimedia vositalari va interfaol resurslar yordamida talabalarning lingvistik, kommunikativ va madaniyatlararo kompetensiyalarini rivojlantirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan. Maqola natijalari raqamli texnologiyalar asosida chet tili ta’limining samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.