SPORT TADBIRLARIDA INTERAKTIV PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING SAMARADORLIGI. - Berdiyev Dilmurod Nomonovich (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Maqolada sport tadbirlarida interaktiv pedagogik texnologiyalarning samaradorligi tahlil qilingan. Interaktiv metodlar, jumladan, rol o‘yinlari, simulyatsiyalar va loyihaviy faoliyatlar talabalarni faol ishtirokga jalb qiladi,ularning muloqot va jamoaviy ish ko‘nikmalarini rivojlantiradi hamda sport mashg‘ulotlarining samaradorligini oshiradi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatdiki, interaktiv pedagogik texnologiyalar sport tadbirlarini nafaqat qiziqarli, balki pedagogik jihatdan samarali qilishga xizmat qiladi.