INNOVATSION MENEJMENT VA IQTISODIY O‘SISH - Jamoliddinov, Temur (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada innovatsion menejmentning nazariy asoslari, uning korxona va milliy iqtisodiyot rivojidagi o‘rni, shuningdek innovatsion jarayonlarning iqtisodiy o‘sishga ta’siri tahlil qilinadi. Zamonaviy boshqaruvda innovatsiyalarni qo‘llashning afzalliklari, O‘zbekiston tajribasi va istiqbollari yoritiladi.