TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING KOMPETENSIYAVIY ASOSLARI - Shovdirov Sunnat Aslanovich (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada tasviriy san’at darslarida interfaol metodlardan foydalanishning kompetensiyaviy asoslari tahlil qilinadi. Maqolada interfaol o‘qitish texnologiyalarining mazmuni, ularning o‘quvchilarda badiiy-estetik tafakkur, ijodiy fikrlash va kommunikativ ko‘nikmalarni rivojlantirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, kompetensiyaviy yondashuv asosida interfaol metodlarni qo‘llash orqali o‘quvchilarni mustaqil izlanish, ijodkorlik va estetik qadriyatlarga hurmat ruhida tarbiyalashning samarali yo‘llari ko‘rsatib berilgan.