GEOGRAFIYA TA’LIMIDA KLASTER METODI (“MIRZACHO’L TABIIY GEOGRAFIK O’LKASINING IQLIMI, ICHKI SUVLARI” MAVZUSI MISOLIDA) - Atabayeva Mavjuda Rustamovna; Rustamova Maftuna Anvarjon qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada “O’zbekiston tabiiy geografiyasi kursi”da “Mirzacho’l tabiiy geografik o’lkasining iqlimi, ichki suvlari” mavzusini interfaol o’rganishda tanqidiy fikrlash ko’nikmalarini klaster metodi asosida rivojlantirish haqida so’z yuritilgan, klaster metodining qo’llanilishi va afzalliklari haqida ma’lumot berilgan.