MAKTABGACHA YOSH DAVRIDA RUHIY FAOLIYAT - Amonova , Gulruh (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada maktab yosh davrida ruxiy faolikni shakllantirishning psixologik muommolari haqida bayon etilgan ya’ni maqolamning qisqacha mazmuni shundan iboratki, boladagi ruhiy faollik holatlari,psixologik jihatdan muammoli vaziyatlarni yuzaga kelishi, boladagi ruhiy faollikni shakillantirish bosqichlari hamda maqola mavzusiga doir bo’lgan olimlarning fikrlari berib o’tildi.