TA‘LIM SOHASIDAGI XALQARO HAMKORLIK - Olimova Sug‘diyona Farrux qizi; Mingnorov Abduholiq Toshmirzayevich (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Zamonaviy sharoitda fan-texnikaning jadal rivojlanishi davlatlararo taʼlim sohasidagi hamkorlikni jadallashtirishni taqozo etmoqda. Ushbu hamkorlik jarayonlari xalqaro huquq normalari asosida tartibga solinishini hisobga olgan holda, taʼlim sohasidagi xalqaro huquqiy meʼyorlarning mohiyati va ularning yuridik oqibatlarini atroflicha oʻrganish zarur. Ushbu ishda taʼlimdagi hamkorlikning milliy va xalqaro jihatlari huquqiy tahlil qilinadi hamda uning huquqiy asoslari yoritiladi.