MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA TAYYORLOV GURUHIDA EKOLOGIK TARBIYA BERISH SHAKLLARI - Bozorova , Odinaxon (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Maktabgacha ta'lim tashkiloti tayyorlov gurihida tabiat bilan tanishtirish xilma-xil shakllarda: mashg'ulotlarda, ekskursiyalarda, kundalik hayotda, kuzatishlarda, suhbatlarda, hamda mehnatda amalga oshiriladi.