MTTDA SAN’AT MARKAZIDA TASVIRIY FAOLIYATNI TASHKIL ETISH - Abdullayeva , Mamura (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Bolalarni tabiat, musiqa va ijod dunyosiga jalb qilish va bolani o’rgatish; mustaqil ravishda bilimlarni egallash, bilimga bo’lgan qiziqishni rivojlantirishga, yangi bilimlarni olishga bo’lgan ehtiyoj, o’rganish va rag‘batlantirish, shu bilan birga sub’ekt bo’lish