Virusli gepatit turlari va ularni davolashda foydalaniladigan dorivor oʻsimliklarning shifobaxshlik xususiyatlari. - I.T.Babajanov; Sh.I.Jabbarova (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada virusli gepatit turlari va ularning asosiy xususiyatlari,klinikasi, inkubatsiya davri,yuqish yo’llari,alomatlari va belgilari hamda davolashda foydalaniladigan ayrim dorivor o`simlik turlarining shifobaxshlik xususiyatlari haqida malumot berilgan.