BOLA TARBIYASIDA MTT, OILA VA JAMIYATNING O‘RNI - Rajapova , Nilufar (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Maqolada, maktabgacha ta’lim tashkilotlaridagi yosh bolalarga, vatanparvarlik tuyg‘usi, tarbiyasi, otaonaga,o‘z mahalla, qishlog‘iga, shahriga bo‘lgan cheksiz muhabbatdan, uning tarixi va madaniyatiga bo‘lgan mislsiz va tengsiz hurmat va sadoqatdan boshlanishi va shu kabi fazilatlarni shakllantirish haqida so‘z yuritilgan.