MTT TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHILARINI MAKTABGA TAYYORLASHDA OTA-ONA VA MTT HAMKORLIGI - Amanova , Sayyora (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha talim tashkilotlari tayyorlov guruhi bolalarini maktabga tayyorlashda maktabgacha talim tashkilotlari va oila hamkorligida olib boriladigan ishlar haqidadir. O‘zbek oilasining o‘ziga xosligi sharqona odob-axloq, rasm-rusum, urf odat, milliy qadriyat hamda an’analar, ta’lim-tarbiya, ma’naviy yetuklikka intilish kabilarning barhayotligidadir.