Maktabaga ta’lim tashkilotlarida matematika mashgulotida kichik guruhlarda didaktik o‘yinlardan foydalanish usuli - Qobilova , Zubayda (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada didaktik o'yinlar va o'yin mashqlari matematika mashgulotida kichik yoshdagi o'quvchilarni o'qitishda tenglamalarni o'rganish jarayoni. Bu mashg’ulotlarda didaktik va ko’rgazmali qurollardan foydalanishi haqida qayd etilgan.