O‘qituvchining rahbarligi o‘quvchilarning ijodkorlik va texnologik kompetensiyalariga ta’siri - Sharipova Gulshoda Bahriddinovna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchining rahbarligi o‘quvchilarning ijodkorlik va texnologik kompetensiyalarini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. O‘qituvchining metodik rahbarligi va pedagogik qo‘llab-quvvatlashi o‘quvchilarga amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish, ijodiy fikrlash va muammolarni hal qilish qobiliyatlarini rivojlantirish imkonini beradi. Tadqiqot shuni ko‘rsatadiki, samarali rahbarlik o‘quvchilarning motivatsiyasini oshiradi, ularni mustaqil ishlashga rag‘batlantiradi va texnologik kompetensiyalarini mustahkamlaydi.