SAN’AT TA’LIMIDA TALABALAR IJODIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHDA INTERFAOL VA INNOVATSION METODLAR - Muzafarova Sanobar Murodullayevna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada san’at ta’limida talabalar ijodiy qobiliyatlarini shakllantirishda interfaol va innovatsion metodlarning samaradorligi tahlil qilinadi. Loyiha asosidagi mashg‘ulotlar, guruh ishlari va raqamli texnologiyalar talabalarning ijodiy tafakkurini, kompozitsion fikrlashini va estetik qaror qabul qilish qobiliyatini rivojlantirishda qanday ishlatilishi ko‘rsatib berilgan. Pedagogik yondashuvlar va metodik vositalar ijodiy faoliyatni rag‘batlantirishda muhim vosita sifatida yoritilgan.