Tasviriy san’at ta’limida innovatsion metodlar va ijodiy kompetensiyalarni rivojlantirish - Kamolova E’zoza Iskandar qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada tasviriy san’at pedagogikasida innovatsion metodlar va interfaol ta’lim vositalari orqali o‘quvchilarning ijodiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari tahlil qilinadi. Shovdirov S. A. va boshqa zamonaviy tadqiqotchilarning ishlariga tayangan holda, maqolada loyiha asosida ta’lim, digital texnologiyalar va kreativ metodlar yordamida o‘quvchilarning badiiy savodxonligini oshirishning samarali usullari ko‘rsatiladi.