Rangtasvirda kreativ yondashuvlarni rivojlantirish bo‘yicha pedagogik tajribalar - Abdurahmonova Dildora Nizomjon qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada rangtasvirda o‘quvchilarda kreativ yondashuvlarni rivojlantirish bo‘yicha pedagogik tajribalar tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida o‘quvchilarda rang bilan ishlashda ijodiy qaror qabul qilish, vizual fikrlash va estetik didni shakllantirishga qaratilgan samarali pedagogik metodlar keltiriladi. Shuningdek, amaliy mashg‘ulotlar, interaktiv va innovatsion yondashuvlar orqali o‘quvchilarning rangtasvirdagi kreativ salohiyatini oshirishning ahamiyati ko‘rsatib o‘tiladi.