Keksalar xonadonimizning fayz-u farishtasi - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Maqolada keksalarning oila va jamiyatdagi o‘rni, ularning hayotiy tajribasi, ibrati, duolari orqali oilaviy totuvlik va baraka ta’minlanishi yoritilgan. Keksalarga hurmat va e’tibor – milliy qadriyatlarimizning asosi, insoniylik mezoni sifatida tahlil qilingan.