MUSIQA O‘QITUVCHISINING PEDAGOGIK MAHORATI: IMKONIYATI CHEKLANGAN O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASH TAJRIBASI - Oyto‘rayev Azizxon Xasan o‘g‘li (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan o‘quvchilarga musiqa fanini o‘qitishda o‘qituvchining pedagogik mahorati, zamonaviy metodlardan foydalanish va individual yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi. Musiqa mashg‘ulotlarining ruhiy va tarbiyaviy ta’siri, shuningdek, ota-onalar va jamiyat bilan hamkorlikning samaradorligi asoslab beriladi.