ISHEMIK INSULTDAN KEYINGI ERTA REABILITATSIYA CHORA-TADBIRLARI VA ULARNING SAMARADORLIGI - Jabbarova , Risolat (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu tezisda ishemik insultdan keyingi erta reabilitatsiya dasturlarining samaradorligi klinik jihatdan tahlil qilindi.