HISOR DAVLAT QO’RIQXONASINING TABIIY GEOGRAFIK XUSUSIYATLARI - Pardaboyev Soxib Begali o’g’li; Tursunqulov G’iyos Shermat o’g’li (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada Hisor davlat qo‘riqxonasining ahamiyati, jumladan, hayvon va o’simlik hayotidagi o’rni. Hisor davlat qo‘riqxonasining joylashgan o’rni ilmiy o’rganilishi.