ART PEDAGOGIKASI VOSITASIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING IJODKORLIK QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH MAZMUNI - Hasanova , Shalola (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Mazkur maqolada art pedagogikasi orqali boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ijodiy fikrlash, estetik did va san’atga bo‘lgan qiziqishini shakllantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, art pedagogikasining didaktik ahamiyati va zamonaviy o‘qitish jarayonida qo‘llanilishi bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi.