QOVUN YETISHTIRISHDA MINERAL VA ORGANIK O‘G‘ITLARNING TA’SIRI - Ruzmetova Quvonchoy (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Annotatsiya: ushbu tezisda rivojlanib borayotgan tarmoqlardan biri bo‘lmish qishloq xo‘jaligi hamda uning muhim tarmoqlaridan biri qovun yetishtirishning ahamiyati, uning rivoji, hosildorlikni oshirish uchun mineral va organik o‘g‘itlardan foydalanish, ularning ta’siri to‘g‘risida yoritilgan.