Ипларнинг физик-механик хоссаларига иккиламчи материал ресурсларининг таъсири - Тоирова Г.Т., Нурбоев Р.Х.; Ҳакимов А.О., Очилов Т.А. (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Аннотация: ушбу мақолада ишлаб чиқариш шароитида 30,0% тикланган тола, 70,0% пахта толаси, 33,0% тикланган тола, 67,0% пахта толаси, 16,5% тикланган тола, 16,5% йигириш чиқиндиси, 67,0% пахта толаси, 33,0% йигириш чиқиндиси, 67,0% пахта толаси ва 16,5% йигириш чиқиндиси, 16,5% полисэтер толаси, 67,0% пахта толаси аралашмасидан олинган иплар олиниб, уларнинг сифат кўрсаткичлари аниқланди.