Bug‘doy doni sifat ko‘rsatgichlariga zararli xasvaning ta’siri - To‘raeva Saida Muratovna; Baxramova Nilufar Nazarovna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kuzgi bug‘doy doni zararli xasva hasharoti bilan zararlanganlik darajasini don sifatiga ta’siri baholandi. Tadqiqot natijalarga ko‘ra, zararli xasva bug‘doy doniga kuchli zarar yetkazib, doni sifatining yomonlashishiga olib keladi