Raps ekinining o‘sish va rivojlanish jarayonlariga o‘g‘itlashning agronomik ahamiyati. - Baxramova Nilufar Nazarovna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Maqolada moyli raps ekining kelib chiqishi, biologiyasi, morfologiyasi va moyliligi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.