OILA MUHITIDA YOSHLARNING KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - Musayeva, Amina (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Mazkur maqolada oila muhiti yoshlarning kommunikativ kompetensiyalarini shakllantirish va rivojlantirishdagi asosiy omil sifatida o‘rganiladi. Tadqiqot davomida oilaviy munosabatlar, ota-onaning roli, kommunikatsion vaziyatlar hamda ijtimoiy psixologik omillar tahlil qilinadi. Shuningdek, oila doirasida kommunikativ kompetensiyalarni rivojlantirishga xizmat qiluvchi metod va yondashuvlar taklif etiladi.