Pul-kredit siyosati va uning iqtisodiy barqarorlikdagi roli - Murtazayev Behruz Vaxob o’g’li; Raimov Fayzullo (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqola pul-kredit siyosatining iqtisodiy barqarorlikdagi rolini tahlil qiladi. Unda pul-kredit siyosatining nazariy asoslari, instrumentlari va O'zbekistondagi o'ziga xos xususiyatlari ko'rib chiqiladi. Maqola pul-kredit siyosatini takomillashtirish yo'nalishlarini aniqlashga qaratilgan.