ФРАНЦ КАФКА ИЖОДИНИНГ МОҲИЯТИ ВА ЯРАТИЛИШ ОМИЛЛАРИ - Махматкулова Зарина Нуриллаевна (GLOBAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INTELLECTUAL PURSUITS, 2026)
Мазкур мақолада Франц Кафканинг шакл ҳамда мазмунга эътибор бериш жиҳатлари ҳамда характерни қай тариқа типиклаштириш масаласи ҳикоялари негизида асосланди. Унда Франц Кафка ўз даврида ҳеч ким эътибор бермаган психоаналитика фани ҳамда, фалсафанинг уйғунлашуви бадиий ғояни мукаммал кўринишга олиб келиш жиҳатлари талқин этилди.